Milan Krstić
Novi Sad

Imam 60 godina. Prve probleme tj bol sam osetio pre 25 godina koji je bio nekad manje bolan, a kasnije sve više i više. Kako je vreme prolazilo broj hemoroida je rastao i više nije bio jedan spoljni, bili su unutrašnji i broj im se uvećavao. Prilikom vršenja nužde isti su pucali i imao sam ogromno krvarenje, svetlo crvena krv. Morao sam mnogo vremena da provodim u kupatilu da bih zaustavio krvarenje. Kretao sam se mnogo manje da ne bih u šetnji imao problem.

Posao koji sam radio bio je sedeći, radio sam noćne smene pa sam sve manje i manje spavao. Dobijanju hemoroida najviše je doprineo moj nepravilan odnos prema zdravlju.

Ispočetka sam koristio razne kreme i meleme kupujući u apotekama, pijacama, nisam uspevao da rešim problem. Obratio sam se i lekaru koji mi je prepisao neku kremu sa kojom je terapija bila bezuspešna, ali mi je isti rekao da bi pravo rešenje bila operacija.

Vodio sam strogu higijenu i pazio na ishranu, ali bol, svrab i krvarenje nisu prestajali.

Obzirom da koristim računar, internet, prisutan sam na raznim društvenim mrežama primetio sam reklamu koja mi je zapala za oko, melem HEMOREKS. Malo sam pogledao i brzo prešao na pregled drugih sadržaja, ne verujući da bi mi internet reklama mogla pomoći.

Medjutim, stalno mi se vraćala reklama melema HEMOREKS i jedva sam uspeo da je ponovo pronadjem tamo gde sam je i video. Reklama je bila veoma interesantna i rešio sam da probam. Poručio sam dve kutije.

Prve promene u vidu poboljšanja sam osetio nakon 10 dana. Sada koristim kremu oko 25 dana, mažem hemoroide dva puta dnevno, ujutro i uveče, vodim računa o higijeni i ishrani. Krvarenja nisu sasvim prestala, ali nisu više svakodnevna i nisu obilna.

Bol i svrab su sasvim nestali, a hemorodi, retko se desi da neki pukne. Nadam se da će sasvim prestati jer kremu koristim tek 25 dana i od srca preporučujem svima, muškarcima, a naročito ženama, koje ih najčešće dobiju prilikom porodjaja.

Pripazite malo na ishranu, vodite računa o higijeni, mažite hemoroide, kako spoljnje, tako i unutrašnje, dva puta dnevno.

HEMOREKS je sastavni deo moje kozmetike. Ja sam sada zadovoljan i srećan čovek.

 

Šta je HEMOREKS i kome se preporučuje?

HEMOREKS Melem protiv hemoroida je prirodan proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja i biljnih ekstrakata. Preparat se preporučuje za tretman hemoroida ili šuljeva; analnih ranica i sitnih pukotina u analnom predelu; analnog ekcema i analnog svraba.

Kako deluje HEMOREKS?

Izabrani aktivni sastojci u uravnoteženom odnosu ostvaruju višestruko dejstvo na upaljene hemoroide: sprečavaju svrab, smanjuju osećaj nelagodnosti i smiruju upalni proces, regenerišu oštećeno tkivo i sprečavaju ponovnu pojavu simptoma upale.

 

 

 

Podelite: